zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Konference o umělé inteligenci a byznysu nabídla praktické příklady využití digitalizace ve firmách

17. 5. 2024

Konference AI & Byznys představila osobnosti v nejen oboru umělé inteligence. Panelové diskuze a přednášky se uskutečnily 16. května 2024 v pražském Karlíně, nabídly pohled pod pokličku byznysových kouzel a představily návštěvníkům inovativní řešení v oboru.

Byznysová konference s tématy, zahrnujícími umělou inteligenci a implementace moderních řešení, proběhla včera v pražském Karlíně. Jádrem této události byli návštěvníci z řad výkonných manažerů, strategických konzultantů, lídrů a podnikatelů v technických startupech. Hlavním cílem bylo účastníkům představit, jak využít umělou inteligenci pro růst svého byznysu a probrat další témata s tímto spojená.
Digitalizace je pro společnost velkým tématem. Využití umělé inteligence ke zkvalitnění služeb, bezpapírové účetnictví i snazší přístup k jinak vzdáleným systémům jsou jen jedny z mála kroků, které se firmy snaží implementovat. Na jedné z panelových diskusí, týkající se kyberbezpečnosti v době AI, se podílel i expert v oblasti digitální strategie pro korporátní klienty Jaroslav Kravčenko ze společnosti Raiffeisenbank, která se stala jedním z partnerů konference. Společně s vědkyní z firmy Intuition Machines a odborníkem ze společnosti VISA diskutovali o spolupráci se startupy a výzvách v oblasti kyberbezpečnosti.
„V Raiffeisenbank spolupracujeme se společností Digitoo, abychom více pomohli našim klientům s digitalizací účetnictví; v této oblasti od nich totiž velmi často vnímáme velký prostor ke zlepšení. Klienti mají možnost využít moderních digitálních řešení od Digitoo a zefektivnit tak správu svých účetních záležitostí. Navíc, Raiffeisenbank některým z nich nabízí tyto služby za zvýhodněnou cenu. Strategickým cílem Raiffeisenbank je stát se digitálním lídrem v bankovnictví, a právě taková spolupráce, jako je ta s Digitoo, je jedním z kroků, které nás k tomuto cíli bezpečně dovedou,” vyjádřil se manažer digitální strategie pro korporátní klienty Raiffeisenbank Jaroslav Kravčenko.
Konference AI & Byznys představila rozličná témata o implementaci umělé inteligence, budování gigantů v oblasti byznysu a ukázala i praktické příklady digitalizace. Účastníkům nabídla nový pohled na digitalizaci vnitřních systémů a přinesla informace o tom, jak více využít řešení, která budou generovat přidanou hodnotu.